Zelf-Integratie

Zelf-integratie is een methode van bewustwording en persoonlijke groei die je in het reine laat komen met jezelf en je verleden. Het is een doeltreffende methode om afscheid te nemen van situaties of personen uit je verleden zonder de emoties te herbeleven. Zelfintegratie bevrijdt je van spijt, schaamte en schuld en transformeert jouw zelfbeeld.

roos-hart

Je krachtbronnen in jezelf opnemen

Wat zou je zeggen als je alle energie die je gestopt hebt in een bepaald persoon of in een situatie, niet kwijt bent maar op een eenvoudige manier weer kan terughalen? Zou het niet heerlijk zijn te weten dat alles niet voor niets is geweest of niet verloren is gegaan omdat die persoon of die situatie verdwenen is uit je leven?
Met behulp van de processen van Zelf-Integratie hebben al vele mensen geleerd om hun verleden achter zich te laten, om alle positieve energie uit de voorbije perioden in zich op te nemen, en vooral om zichzelf meer zelfwaardering, zelfrespect en zelfliefde te geven.

Je zelfbeeld transformeren en terug opnemen

Kan jij jezelf nog liefdevol en recht in de ogen aankijken? Welk beeld heb je van jezelf? Vind je jezelf OK of juist helemaal niet?
Hier bekijken we hoe ons zelfbeeld kunnen versterken. Dit gebeurt door meer respect en waardering voor onszelf te leren hebben en onszelf op een dieper niveau leren te vergeven. Je apprecieert en ondersteunt jezelf.

Beperkende energieën transformeren

Voel jij soms een beklemmend gevoel in je keel, alsof die dichtgeknepen wordt? Of een drukkend gevoel op je borstkast? Heb je soms nare en belemmerende gedachten over het verleden of over de toekomst? Het kan een beeld zijn, een gedachte, een emotie, een fysieke gewaarwording of een combinatie ervan.
Dit zijn beperkende energieën in je lichaam of in je energieveld. Deze zijn meestal gelinkt aan onverwerkte emoties en worden als storend en lastig ervaren.
Bij deze techniek hoeven we niet altijd te weten wat de oorzaak is. We vertrekken vanuit de fysieke gewaarwording (druk, beklemming, beeld…) en verwijderen deze uit je lichaam.

Eenheidservaring integreren

Hier ontdekken we wat de allerhoogste waarde is in ons leven, vertrekkende vanuit onze huidige situatie. Wetend dat ook alles met alles verbonden is. Je bent nooit alleen!
Dit leidt onvermijdelijk tot een eenheidservaring. Het biedt ons een enorme rijkdom aan inzicht, kracht en innerlijke leiding die actief en toegankelijk wordt in ons waakbewustzijn.

Verbonden
terug naar aanbod