Filosofie

smileyDoor onze westerse manier van leven zijn we vergeten wat eenvoudig geluk is. Het ware geluk is een staat van ZIJN, een staat van bewust-ZIJN, van in harmonie-ZIJN met jezelf. Eens je dit binnen in jezelf bereikt hebt, kan het je NOOIT afgenomen worden en kom je vanzelf in harmonie met je omgeving.

De universele wet ma’at zegt dat alles in evenwicht dient te zijn alvorens je een staat van harmonie kan bereiken en houden.

Velen verlangen hevig naar geluk en harmonie,maar… hoe bereik je dat?

Het groeien naar harmonie verloopt stap voor stap. Een eerste stap op weg naar evenwicht is een stap naar binnen, naar jezelf. Zelfonderzoek is de sleutel die past op de deur van het geluk.

Iedereen is in wezen volmaakt. Velen zijn onderweg het spoor kwijt geraakt en hebben vanuit de maatschappij of opvoeding zichzelf aangeleerd om te over-leven. Ze vertonen aanpassingsverschijnselen of hebben valse overtuigingen eigen gemaakt. Ze zijn gaan geloven wat anderen over hen vertellen.

Door je eigen beperkende overtuigingen in harmonie te wijzigen, wordt je leefwereld (je spiegel) onvermijdelijk mooier en liefdevoller. Dit is een absolute zekerheid!

Bij coaching naar de harmony-of-life vind je de weg terug naar jezelf. Teruggaan naar wie je werkelijk bent gaat langs de weg van dis-harmonie naar volledig jezelf zijn in harmonie. Van over-leven naar echt leven!

Wie kan bij mij terecht

  • Iedereen die vindt dat het genoeg is geweest met de rommel en het moeilijke in zijn leven
  • Iedereen die vindt dat het nu gemakkelijker, vlotter en aangenamer mag gaan
  • Iedereen die vindt dat het tijd is om harmonie in zijn leven te verwelkomen!

Gedaan met…

Mijn logo

Logo Harmony of Life
Het logo bestaat uit oeroude symboliek:

  • Vrouwelijke driehoek (met de punt naar beneden)
  • Mannelijke driehoek (met de punt naar boven)
  • 12-puntige ster
  • Cirkel
  • Gelijkbenig kruis
  • Vleugels

De versmolten driehoeken symboliseren de mens met het mannelijk en vrouwelijk aspect in evenwicht – in perfecte harmonie. Iedereen heeft beide aspecten in zich – maar deze zijn dikwijls in dis-harmonie en veroorzaken vaak problemen. Deze worden ons getoond via onze uitwendige spiegels, nl. onze partners. M.a.w. veel partnerproblemen vinden hun oorzaak in de inwendige dis-harmonie van onze eigen mannelijke en vrouwelijke energie.

Harmony-of-Life coaching gebruikt de symboliek van het perfecte evenwicht tussen het mannelijke en het vrouwelijke om ons onder- en hoger bewustzijn in de juiste banen te leiden

Deze twee in elkaar geschoven driehoeken vormen de 6-puntige Merkaba ster die ons codeert naar de geometrie van het Christusbewustzijn.
De dubbele Merkaba of twaalfhoekige ster verwijst naar het 12 chakra-systeem van de vernieuwde mens (7 binnen in ons aura en 5 erbuiten)

De cirkel is een oud symbool voor vrouwelijkheid. Het verwijst naar de Ouroboros, wat in het Grieks ‘staart-eter’ betekent. Het is een oeroud mythisch symbool van de slang of de draak die in zijn eigen staart bijt. Hierdoor symboliseert hij de controle over zijn eigen emoties en is hij er niet meer de speelbal van.

Het gelijkbenig kruis verwijst naar mijn horizontale en verticale verbindingskanalen. Horizontaal het verbindingskanaal tussen mezelf met de medemensen onderling, en verticaal het ‘ik’ als menselijk verbindingskanaal tussen de Aarde en de Kosmos.

De vleugels verwijzen naar mijn interactie met kosmische energieën en lichtwezens (met een knipoog naar de vleugels uit mijn voormalige loopbaan bij de Luchtmacht).