Hypnotherapie

Met een 3Principles hypnose sessie kan je diep ontspannen en je herinneren wie je werkelijk bent, los van jouw gedachten over jezelf.

Hypnose met de 3Principles: toegang tot het onderbewustzijn

Toepassing

Door middel van een eenvoudige techniek geraak je onder begeleiding in een diepe lichamelijke ontspanning. Hierbij glijd je in de Alfa-fase. In deze fase sta je open om je onbewuste kennis te laten maken met nieuwe ervaringen. Je helpt je onderbewuste zich als het ware te herinneren wie je werkelijk bent.

Jouw programmaties of overtuigingen doen even niet mee. Het versterkt je ware zelfbeeld en nodigt het uit om weer tevoorschijn te komen van onder de stapel gedachten die jij bent gaan geloven. Geen enkele gedachte heeft waarheid, simpelweg door het feit dat ze bestaan uit luchtkastelen, letterlijk uit NIETS.
En in dit niets vind je jezelf beetje bij beetje terug.

Herinner je wie je echt bent met de 3Principles

Iedereen is gevoelig voor hypnose, in meerdere of mindere mate. Dit is o.a. afhankelijk van jouw vermogen tot vertrouwen en loslaten. De diepte van de hypnose is echter onafhankelijk van de resultaten.

Voor alle duidelijkheid, dit is geen vorm van bewusteloosheid, slaap of narcose. Je blijft in elk moment scherp bewust van wat er gezegd wordt en je onthoudt alles.

De klassieke hypnotherapie heeft als doel om ongewenst gedrag af te leren. Hierbij wordt de ene overtuiging vervangen door een andere; wordt het ene geloof vervangen door een ander geloof; de ene programmatie wordt vervangen door een andere.
Maar omdat alle gedachten intrinsiek tijdelijk en veranderlijk zijn, kan zo’n nieuw programma op termijn weer ‘overschreven’ worden door nieuwe overtuigingen.

Diepe ontspanning

In deze praktijk gebruiken we deze herprogrammeringstechniek niet.
We blijven in de diepe ontspanningsfase. In deze diepere laag, waar de stemmen in je hoofd rustiger worden, kan je meer voeling krijgen met wie je werkelijk bent.

Op deze plaats en ruimte, vóór alle woorden, gedachten en overtuigingen, ligt je volle potentieel van nieuw en fris denken.
Zonder je virtuele bril kan de blinde weer zien en ontdek je nieuwe mogelijkheden.
Daar beleef je dat je geen mens bent met een spirituele ervaring, maar een spirit met een menselijke ervaring, namelijk: jij.

Het uittesten waard, niet?